dinsdag 23 augustus 2011

Eerste werkdag

Zo. Mijn eerste werkdag zit erop.

Gisteren zijn we vertrokken vanuit het 'ik ken alleen slecht weer' Nederland. Na een korte vlucht naar London moesten we 3 uur wachten. Tijd dat je nodig hebt want dat vliegveld is HUGE. Controles eenmaal gehad konden we instappen. 10 uur vliegen stond ons te wachten maar gelukkig hadden we goede entertainment. Heb Limitless, Modern Family en The Office gekeken. Ook geprobeerd om te slapen maar het ging helaas niet.


En daar zagen we het dan vanuit het vliegtuig: MIAMI! Alles is ingedeeld in blokken en elk huis had een zwembad. En dat is nodig! Want wat is het heet hier. Niet normaal. Sta je dan in je lange jeans en t-shirt.

Na een korte reis met een shuttle bus kwamen we aan bij het appartement. We zitten op de 11de verdieping dus het uitzicht is genieten. Ook het appartement is goed. Schoon, groot en er is airconditioning.
Dat is trouwens ook lastig qua kleding. In de gebouwen is het super koud en zou een jasje geen kwaad kunnen. Buiten krijg je een klap van de hitte.

Vandaag zijn we samen met een andere intern naar het werk toe gegaan. Het is ongeveer 25 minuten lopen en onderweg kom je allerlei fastfood ketens tegen. Burger King, MacDonalds, Dunkin Donuts etc.

TravalCo zit op de zesde verdieping. Eenmaal binnen hebben we een rondleiding gehad van een andere intern. Super veel namen en nieuwe gezichten die ik allemaal alweer vergeten ben ;). Maar na 5 maanden zal ik vast wel weten wie wie is. Na de rondleiding kregen we onze bureaus aangewezen. Mooie HP schermen en we zitten langs elkaar. We kregen meteen al taken en konden dus meteen aan de slag. Eenmaal gesproken met onze supervisor, Peter van Berkel, kwam hij op het idee om nametags te maken. We hadden namelijk aangegeven dat we alle namen waren vergeten. Mochten we meteen lekker Photoshoppen. Ik kan zeggen dat ik de eerste dag echt leuk vond. Iedereen is aardig en er zijn ook veel Nederlanders.

Na het werk moesten we flink wat inkopen doen qua eten en wat woonaccessoires. Maar eerst gingen we naar een outlet met dure merken die nu maar rond de 10 dollar waren. Super mooi maar natuurlijk past deze lange Nederlandse dame veel tops niet. Veels te kort ;)

We hadden ook nog geen avondeten gehaald dus zijn we naar de Burger King gegaan. En dat is toch heel anders dan in Nederland. Namelijk REFILL! Bedenk maar een smaak en ze hebben het. Normaal of Zero. Heb al drie verschillende soorten cola op en stuiter nu van de cafeïne. (Vandaar misschien dit lange berichtje)

Het was dus een geslaagde eerste dag met veel nieuwe indrukken. Heb al weer zin in morgen en natuurlijk gaan we de verjaardag van Annette zaterdagavond flink vieren :)!

Xx
Jessica

Spelvoudten voorbehouden!

Lekker aan het bier voordat we gaan vliegen (tijd: 9 uur 's ochtends)


Annette natuurlijk ook aan de Grolsch...nee wacht HEINEKEN?

Wie houd er niet van vliegen?

Juist.

Kusje voor het vliegtuig.

Headbangen!

5 opmerkingen:

  1. Leuk geschreven! Erg interessant over die Burger King! Kreeg meteen honger! Geniet ervan en haal het beste uit jezelf! Zet hem op beide!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Stelletje zuiplappen! hahaa :D fijn dat het zo leuk is. werk ze ladies! en niet te veel spenderen :P xx sas (op tammy's profile omdat ik het posten hier niet snap)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Nu al wezen shoppen, k dacht dat je niet zo veel geld zou uit geven de eerste maand!! :p

    Succes met je eerste werkweek en niet te veel refills nemen?!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Woehoe! klinkt al top dames! Kijk uit naar t volgende berichtje. Succes en ENJOY!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Hey leuk om te lezen Jess! Ben benieuwd naar je volgende berichtje! Have fun!

    BeantwoordenVerwijderen